Alla inlägg under juli 2011
En "rör-ihop"paj med smörig smak och lite småseg konsistens.Mums
175 g smör
3 dl vetemjöl
1½ dl socker
½ tsk salt
½ tsk bakpulver
½ tsk vaniljpulver eller 1 tsk vanilj socker
Fyllning:
300 g bär, färska eller frysta
2 msk socker
2 tsk potatis mjöl
Garnering:
50 g riven vitchoklad
Smält smöret och blanda i övriga ingredienser. Tryck ut degen i en ugnsfast form
Grädda 10 minuter i 225 grader.
Blanda bären med socker och potatismjöl. Häll på den halvgräddade kakan.
Sätt in ytterligare 10 minuter i ugnen.
När kakan är klar river du över chokladen.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 | 9 | 10 | |||
11 |
12 |
13 | 14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 | |||
|